coduri de bare, barcod, barcode    coduri de bare    coduri de bare    coduri de bare     coduri de bare   coduri de bare   coduri de bare    coduri de bare

*NEWS* Calitatea si fiabilitatea MOTOROLA-SYMBOL acum in ROMANIA prin ULTRA FACTOR, accesati sectiunea CITITOARE     *NEWS* Noua gama de imprimante GODEX este disponibila, accesati sectiunea IMPRIMANTE GODEX
coduri bare, imprimante coduri bare, cititoare coduri bare, etichete coduri bare
imprimante coduri de bare, imprimanta etichete

imprimante coduri de bare, imprimanta etichete

imprimante coduri de bare, imprimanta etichete
coduri bare, imprimante coduri bare, cititoare coduri bare, etichete coduri bareGEST-FACTOR

RECEPTIE - INVENTAR - LIVRARE


     Aceasta aplicatie a fost conceputa special pentru terminalul portabil MOTOROLA MC1000 si vine in sprijinul rezolvarii problemelor legate de operatiunile desfasurate intr-un depozit, respectiv: receptia, livrarea si inventarul.

     Descrierea facuta in continuare se adreseaza celor care nu sunt atat de obisnuiti cu astfel de solutii sau echipamente si este expusa intr-un mod cat mai facil.

In primul rand trebuie spus ca terminalul portabil se conecteaza la calculator printr-un cablu USB si este recunoscut de acesta similar cu un mediu de stocare(HDD, USB stick...). Copierea in si din terminal a fisierelor necesare functionarii (stocuri, comenzi, nomenclatoare...) se face la fel ca si cum ati lucra pe un calculator cu mai multe harduri sau partitii.

     Aplicatia este structurata in 3 parti distincte, RECEPTIE, INVENTAR, LIVRARE si este descrisa amanuntit mai jos.

zebra
RECEPTIE


     Sectiunea de receptie permite utilizatorului sa verifice cantitativ marfa primita.

DESCRIERE:

     Inainte de receptie utilizatorul trebuie sa se asigure daca in terminal este copiat fisierul care contine nomenclatorul de produse, acest fisier trebuie sa aiba formatul simplu .txt si trebuie sa contina linii de text formate din: cod de bare, denumire produs. Daca acest fisier nu exista copiat in terminal trebuie facut acest lucru.

     Receptia efectiva se face prin scanarea codurilor de bare de pe produsele primite, in momentul in care se scaneaza un cod automat pe ecranul terminalului o sa apara denumirea acestuia, daca se apasa ENTER se inregistreaza un produs receptionat, daca inainte de ENTER de la tastatura terminalului se introduce o cantitate (ex 23) atunci terminalul salveaza cum ca s-au receptionat 23 de bucati din acel produs, in felul acesta se procedeaza cu toate produsele primite.

     La final in terminal o sa se formeze un fisier tot .txt de forma: cod de bare, cantitate receptionata, acest fisier poate fi prelucrat manual sau poate fi importat in orice program de gestiune.

zebra


INVENTAR


     Sectiunea de INVENTAR permite utilizatorului sa verifice prin sondaj marfa aflata in depozit sau sa faca inventarul.

DESCRIERE:

     Inainte de receptie utilizatorul trebuie sa se asigure daca in terminal este copiat fisierul care contine stocul teoretic, acest fisier trebuie sa aiba formatul simplu .txt si trebuie sa contina linii de text formate din: cod de bare, denumire produs, cantitate teoretica. Daca acest fisier nu exista in copiat in terminal trebuie facut acest lucru.

     Inventarierea se face prin scanarea codurilor de bare de pe produsele din depozit, in momentul in care se scaneaza un cod automat pe ecranul terminalului o sa apara denumirea acestuia si cantitatea teoretica , daca se apasa ENTER se inregistreaza un produs inventariat, daca inainte de ENTER de la tastatura terminalului se introduce o cantitate (ex 23) atunci terminalul salveaza cum ca s-au inventariat 23 de bucati din acel produs, in felul acesta se procedeaza cu toate produsele aflate in depozit sau doar cu pentru cele care se face verificarea.

     La final in terminal o sa se formeze un fisier tot .txt de forma: cod de bare, cantitate teoretica, cantitate scanata, acest fisier poate fi prelucrat manual sau poate fi importat in orice program de gestiune.

zebra


LIVRARE


     Sectiunea de LIVRARE permite utilizatorului sa verifice marfa care se pregateste pentru livrare pe baza unei comenzi.

DESCRIERE:

     Inainte de livrare utilizatorul trebuie sa se asigure daca in terminal este copiat fisierul care contine comanda de livrare, acest fisier trebuie sa aiba formatul simplu .txt si trebuie sa contina linii de text formate din: cod de bare, denumire produs, cantitate comandata. Daca acest fisier nu exista in copiat in terminal trebuie facut acest lucru.

     Verificarea de livrare se face prin scanarea codurilor de bare de pe produsele din depozit si care sunt pregatite pentru livrare, in momentul in care se scaneaza un cod automat pe ecranul terminalului o sa apara denumirea acestuia si cantitatea comandata , daca se apasa ENTER se inregistreaza un produs inventariat, daca inainte de ENTER de la tastatura terminalului se introduce o cantitate (ex 23) atunci terminalul salveaza cum ca s-au inventariat 23 de bucati din acel produs, in felul acesta se procedeaza cu toate produsele pregatite pentru livrare.

     La final in terminal o sa se formeze un fisier tot .txt de forma: cod de bare, cantitate comandata, cantitate verificata, acest fisier poate fi prelucrat manual sau poate fi importat in orice program de gestiune.


www. ETICHETE .com www. CODURIDEBARE .com www. RIBOANE .ro

UP                       CONTACT    ETICHETE     IMPRIMANTE     RIBOANE