coduri de bare, barcod, barcode    coduri de bare    coduri de bare    coduri de bare     coduri de bare   coduri de bare   coduri de bare    coduri de bare

*NEWS* Sistem imprimare etichete autocolante, accesati sectiunea SISTEM IMPRIMARE     *NEWS* Noua gama de imprimante GODEX este disponibila, accesati sectiunea IMPRIMANTE GODEX
imprimante coduri de bare, imprimanta etichete
  EZ2050


      Echiparea optima a imprimantei Godex EZ 2050 face din aceasta cea mai buna alegere pentru proiectele care necesita volume mari de imprimare, dar care sunt conditionate de costuri reduse. Constructia integral metalica si protectiile la descarcari electrice accidentale, impreuna cu memoria si motorul de actionare cu care este dotata, ii confera o fiabilitate de invidiat.


      Principalele caracteristici ale modelului EZ2050 sunt urmatoarele:


 • Porturi: RETEA (LAN), USB si SERIAL (COM);
 • Software pentru editarea si tiparirea etichetelor;
 • Printare din baze de date (dbf,xls,mdb...);
 • Imprimare cu ribon si direct termic;
 • Foloseste consumabile universale;
 • Pret scazut al capului de imprimare comparativ cu alte modele din clasa ei, si sistem de schimbare facil;
 • Buton separat destinat calibrarii imprimantei;


zebra
 
Ansamblul capului de imprimare si sistemul de inchidere

EZ 2050 prezinta un mecanism de blocare al capului de imprimare datorita caruia acesta este fixat pe banda de consumabile oferind astfel suportul necesar pentru o imprimare de calitate a etichetelor.
Cand ansamblul capului este in pozitie deschisa, el ofera un acces usor pentru instalarea consumabilelor.

Porturi de comunicatie multiple

Acest model vine echipat standard cu 3 porturi de comunicatie: USB, SERIAL (RS232) si ETHERNET, ceea ce va permite sa instalati imprimanta pe calculatoare care au deja ocupate unele porturi, sau direct in retea.
 
 
 
Senzor reglabil.

Ribon IN / OUT
  Senzorul pentru detectia etichetei este reglabil, permitand astfel utilizarea atat a etichetelor clasice, cu forme regulate, cat si cu forme neregulate (utilizate mai ales in industria alimentara). In plus, datorita posibilitatii de mutare a senzorului, se pot tipari etichete dispuse pe mai multe randuri sau etichete separate prin perforatii, cu gap lateral.
Mecanismul de tractare a ribonului permite folosirea atat a riboanelor cu cerneala dispusa pe exterior, cat si a celor cu cerneala pe interior.
   
 
 

Procedura inlocuire cap de imprimare.

In cazul in care se impune inlocuirea capului de imprimare, alaturat aveti un scurt filmulet care va prezinta modul in care se poate realiza acest lucru. Operatiunea in sine fiind foarte simpla si putandu-se realiza intr-un minut.


Puteti apasa pe full screen
 

Volum mare de imprimare, performanta inalta, PRET FOARTE ACCESIBIL.
 
  O imprimanta de etichete potrivita pentru un volum mare de imprimare sau activitati industriale. Prevazuta cu o carcasa de metal si un mecanism interior robust, EZ 2050 este o imprimanta rezistenta si de incredere, chiar si in cele mai grele conditii si totul la un pret foarte accesibil.
 
     
 • Fisa tehnica in format pdf: {APASATI AICI!}      
 • Manual de utilizare: {APASATI AICI!}      
 • Manual de programare: {APASATI AICI!}

 • EZ 2050 - Caracteristici tehnice
  Rezolutie 203 dpi (8 dot/mm)
  Mod imprimare Transfer termic / Direct Termic
  CPU 32 Bit
  Amplasarea senzorului Reglabil, stanga
  Tipul senzorului Prin reflexie, transmisiv
  Tipuri de etichete detectate si moduri de detectare Tip: detecteaza distanta dintre etichete (gap) si delimitarile prin linii negre (black mark).
  Detectare: Senzitivitate automata la lungimea etichetei si / sau comanda de setare din programul de editare.
  Viteza imprimare 150mm/sec
  Lungime imprimare 2540mm
  Latime imprimare 104mm
  Consumabile Rola etichete: Max. 203mm diametru exterior
  Diametrul miezului: 38 mm ~ 76 mm
  Latime: 25.0 mm ~ 118.0 mm
  Grosime: 0.06~0.25mm
  Ribon Lungime: 450 m
  Tip: de transfer termic (ceara, ceara - rasina, rasina) cu latimi cuprinse intre 30 si 110 mm . IN sau OUT. Diametrul miezului 25.4 . Diametrul rolei 75 mm
  Limbaj de programare EZPL (posibiltate de descarcare)
  Software Aplicatie: QLabel-IV si GoLabel
  DLL & Drivere: Microsoft Windows 2000, XP, VISTA, 7, 8
  Fonturi 9 fonturi alfanumerice (inclusiv OCR A & B) pot fi extinse de maxim 8 ori pe orizontala si pe verticala. Toate fonturile pot fi rotite in patru directii (0, 90, 180, 270 grade)
  6,8,10,12,14,18,24,30 puncte
  Descarcare fonturi Pot fi descarcate fonturi Windows Bitmap si fonturi asiatice. Toate fonturile pot fi rotite in patru directii (0, 90, 180, 270 grade). Fonturile asiatice pot fi rotite in 8 directii
  Reglare imagine

  BMP, PCX, Support ICO, WMF, JPG, EMF file through software.

  Coduri de bare Code 39, Code 93, Code 128 (subset A,B,C), UCC 128, UPC A / E (add on 2 & 5), I 2 of 5, EAN 8 / 13 (add on 2 & 5), Codabar, Post NET, EAN 128, DUN 14, MaxiCode, PDF417 & Datamatrix code
  Interfata Serial(RS232), USB si ETHERNET
  Viteza de transmisie a datelor Baud rate 300 ~ 38400, XON/XOFF, DSR/DTR
  Memorie Standard: 4MB Flash, 16MB SDRAM
  Acces Buton calibrare separat
  Putere 100/240VAC, 50/60 Hz
  Mediu Operare: de la 41F la 104F (de la 5C la 40C)
  Depozitare: de la -40F la 122F (de la-20C la 50C)
  Umiditate Operare: 30-85%, non-condens. Spatiu aerisit.
  Depozitare: 10-90%, non-condens. Spatiu aerisit.
  Certificare BSMI, CE, CUL, FCC Class A, CB, cUL, GS, CCC
  Dimensiunile imprimantei

  Dimensiunile imprimantei EZ-2250i
  Lungime: 512 mm
  Inaltime: 291 mm
  Latime: 274 mm
  Greutate: 15kg

  Optiuni Dispozitiv de taiere
  Dispozitiv de dezlipire a etichetei (cu optiunea de rulare a suportului de hartie ramas)
   
  Exemplu de fiabilitate imprimanta GODEX din clasa EZ2xxx       Deoarece suntem foarte des intrebati legat de fiabilitatea acestei game de imprimante, va invitam sa priviti cu atentie schita de ma sus. Cele doua imagini plasate in zonele de detaliu reprezinta niste fotografii facute unei imprimante in plina exploatare in depozitul unui client, si care functioneaza de peste 3 ani.

       Imaginea din stanga ecranului reprezinta display-ul imprimantei in momentul in care i s-a dat comanda de afisare a lungimii totale imprimate pana atunci. Valoare afisata de 1.213.182 metri echivaleaza cu imprimarea a peste 43.000.000 etichete cu dimensiunea de 50x25mm.

       In imaginea din dreapta ecranului va este prezentat axul din aluminiu pe care este asezata rola de etichete si care prezinta o tocire de peste 2mm a muchiilor, rezultata in urma frecarii cu miezul de carton al rolelor de etichete.

  www. ETICHETE .com www. CODURIDEBARE .com www. RIBOANE .ro
  Doriti o solutie de gestiune pentru depozitul/magazinul dvs? Vizitati sectiunea APLICATII *** Vreti sa stiti cum trebuie sa procedati pentru a va imprima singuri etichetele, vizitati sectiunea PRODUSE/SISTEM DE IMPRIMARE
  UP                        CONTACT    ETICHETE     RIBOANE     IMPRIMANTE     CITITOARE     APLICATOARE     ROLUITOARE     MARCATOARE          ANPC