coduri de bare, barcod, barcode    coduri de bare    coduri de bare    coduri de bare     coduri de bare   coduri de bare   coduri de bare    coduri de bare

*NEWS* Sistem imprimare etichete autocolante, accesati sectiunea SISTEM IMPRIMARE     *NEWS* Noua gama de imprimante GODEX este disponibila, accesati sectiunea IMPRIMANTE GODEX
imprimante coduri de bare, imprimanta etichete
  ZX1200i

Viteza de tiparire 254mm/secunda!


      Imprimanta ZX1200 face parte din gama de varf a producatorului Godex. Viteza de imprimare de 250mm/secunda si touch screen-ul ii confera acesteia o pozitie de invidiat pe piata imprimantelor de volum industrial.
Constructia integral metalica si protectiile la descarcari electrice accidentale, impreuna cu memoria si motorul de actionare cu care este dotata, ii confera o fiabilitate de invidiat.
      La toate acestea se adauga incluse in varianta standard porturi de comunicatie:RS232, ETHERNET si 3 USB-uri.
Imprimanta este insotita de un program pentru realizarea designului etichetelor tot inclus in pret!


zebra
 
Touch screen

ZX1200i este dotat cu un touch screen de 3.2 inch, fiind prima imprimanta de acest tip de pe piata romaneasca. Ecranul permite editarea etichetelor, setarea parametrilor imprimantei si gestionarea erorilor.

Echipari de exceptie

Acest model vine echipat standard cu 3 porturi de comunicatie: USB, RS232 si ETHERNET, dar si cu 3 module USB HOST acoperind astfel intreaga plaja de comunicatii solicitata.
 
 
  Ansamblul capului de imprimare si sistemul de inchidere cu siguranta Ansamblu de instalare a ribonului atat cu cerneala dispusa pe exterior (OUT) cat si pe interior (IN)
 
ZX 1200i prezinta un mecanism de blocare unic al capului de imprimare care atunci cand este activat tine capul fixat pe rola de consumabile oferind astfel suportul necesar pentru o imprimare de calitate a etichetelor.
Cand ansamblul capului este in pozitie deschisa ofera un acces usor pentru instalarea consumabilelor.

Mecanismul de tractare a ribonului permite folosirea atat a riboanelor cu cerneala dispusa pe exterior cat si pe interior. Iar optional este disponibil un modul inovator de preluare ribonului folosit, la care nu mai este necesar un miez de carton gol.
   
 
     
 • Fisa tehnica in format pdf: {APASATI AICI!}      
 • Manual de utilizare: {APASATI AICI!}      
 • Manual de programare: {APASATI AICI!}

 • ZX1200i - Caracteristici tehnice
  Rezolutie 203 dpi (8 dot/mm)
  Mod imprimare Transfer termic / Direct Termic
  CPU 32 Bit
  Amplasarea senzorului Reglabil, stanga
  Tipul senzorului Prin reflexie, transmisiv
  Tipuri de etichete detectate si moduri de detectare Tip: detecteaza distanta dintre etichete (gap) si delimitarile prin linii negre (black mark).
  Detectare: Senzitivitate automata la lungimea etichetei si / sau comanda de setare din programul de editare.
  Viteza imprimare 254mm/sec
  Lungime imprimare 4572mm
  Latime imprimare 108mm
  Consumabile Rola etichete: Max. 203mm diametru exterior
  Diametrul miezului: 38 mm ~ 76 mm
  Latime: 25.0 mm ~ 118.0 mm
  Grosime: 0.06~0.25mm
  Ribon Lungime: 450 m
  Tip: de transfer termic (ceara, ceara - rasina, rasina) cu latimi cuprinse intre 30 si 110 mm . IN sau OUT. Diametrul miezului 25.4 . Diametrul rolei 75 mm
  Limbaj de programare EZPL (posibiltate de descarcare)
  Software Aplicatie: QLabel-IV si GoLabel
  DLL & Drivere: Microsoft Windows 2000, XP, VISTA, 7, 8
  Fonturi 9 fonturi alfanumerice (inclusiv OCR A & B) pot fi extinse de maxim 8 ori pe orizontala si pe verticala. Toate fonturile pot fi rotite in patru directii (0, 90, 180, 270 grade)
  6,8,10,12,14,18,24,30 puncte
  Descarcare fonturi Pot fi descarcate fonturi Windows Bitmap si fonturi asiatice. Toate fonturile pot fi rotite in patru directii (0, 90, 180, 270 grade). Fonturile asiatice pot fi rotite in 8 directii
  Reglare imagine

  BMP, PCX, Support ICO, WMF, JPG, EMF file through software.

  Coduri de bare Code 39, Code 93, Code 128 (subset A,B,C), UCC 128, UPC A / E (add on 2 & 5), I 2 of 5, EAN 8 / 13 (add on 2 & 5), Codabar, Post NET, EAN 128, DUN 14, MaxiCode, PDF417 & Datamatrix code
  Interfata Serial(RS232), USB ETHERNET, si 3 USB HOST
  Ceas in timp real Standard
  Memorie Standard: 128MB Flash, 32MB SDRAM
  Acces Buton calibrare separat
  Putere 100/240VAC, 50/60 Hz
  Mediu Operare: de la 41F la 104F (de la 5C la 40C)
  Depozitare: de la -40F la 122F (de la-20C la 50C)
  Umiditate Operare: 30-85%, non-condens. Spatiu aerisit.
  Depozitare: 10-90%, non-condens. Spatiu aerisit.
  Certificare BSMI, CE, CUL, FCC Class A, CB, cUL, GS, CCC
  Dimensiunile imprimantei

  Dimensiunile imprimantei ZX 1200i
  Lungime: 465 mm
  Inaltime: 305 mm
  Latime: 263 mm
  Greutate: 13.6kg

  Optiuni Dispozitiv de taiere
  Dispozitiv de dezlipire a etichetei (cu optiunea de rulare a suportului de hartie ramas)
   
  Exemplu de fiabilitate imprimanta GODEX din clasa EZ2xxx      Deoarece suntem foarte des intrebati legat de fiabilitatea acestui model de imprimanta, va invitam sa priviti cu atentie schita de ma sus. Cele doua imagini plasate in zonele de detaliu reprezinta niste fotografii facute unei imprimante in plina exploatare in depozitul unui client si care functioneaza de peste 3 ani.
      Imaginea din stanga ecranului reprezinta display-ul imprimantei in momentul in care i s-a dat comanda de afisare a lungimii totale imprimate pana atunci. Valoare afisata de 515.384 metri echivaleaza cu imprimarea a peste 19.000.000 etichete cu dimensiunea de 50x25mm.
      In imaginea din dreapta ecranului va este prezentat axul din aluminiu pe care este asezata rola de etichete si care prezinta o tocire de peste 2mm a muchiilor, rezultata in urma frecarii cu miezul de carton al rolelor de etichete.

  www. ETICHETE .com www. CODURIDEBARE .com www. RIBOANE .ro
  Doriti o solutie de gestiune pentru depozitul/magazinul dvs. vizitati sectiunea APLICATII *** Vreti sa stiti cum trebuie sa procedati pentru a va imprima singuri etichetele, vizitati sectiunea PRODUSE/SISTEM DE IMPRIMARE
  UP                        CONTACT    ETICHETE     RIBOANE     IMPRIMANTE     CITITOARE     APLICATOARE     ROLUITOARE     MARCATOARE          ANPC